Серија 570

Претходно составена група, приклучоци со прирабници PN 16.

Оди до
570050.png
570050_dim~-~page-1.png
570050.png
570050_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Претходно составена група, приклучоци со прирабници PN 16.
Претходно составена група од:
- спречувач на повратен проток од серија 575;
- Y-цедалка од серија 579;
- рачни вентили за исклучување.

Технички податоци

Среден температурен опсег: 0–65 °C
PN (номинален притисок): PN 10

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
3D модели
Текст за опис
Претходно составена група, приклучоци со прирабници PN 16. Претходно составена група од: - спречувач на повратен проток од серија 575; - Y-цедалка од серија 579; - рачни вентили за исклучување. Поврзување: DN 50 (EN 1092-1) PN 16. Среден температурен опсег: 0–65 °C. PN (номинален притисок): PN 10.
SCIP code
3b4c5ba4-81f0-483e-b6ca-95794dbdb6d5
3D модели
Текст за опис
Претходно составена група, приклучоци со прирабници PN 16. Претходно составена група од: - спречувач на повратен проток од серија 575; - Y-цедалка од серија 579; - рачни вентили за исклучување. Поврзување: DN 65 (EN 1092-1) PN 16. Среден температурен опсег: 0–65 °C. PN (номинален притисок): PN 10.
SCIP code
01cef659-7889-46ed-b5a8-f7ec2820fac1
3D модели
Текст за опис
Претходно составена група, приклучоци со прирабници PN 16. Претходно составена група од: - спречувач на повратен проток од серија 575; - Y-цедалка од серија 579; - рачни вентили за исклучување. Поврзување: DN 80 (EN 1092-1) PN 16. Среден температурен опсег: 0–65 °C. PN (номинален притисок): PN 10.
SCIP code
119d56ac-85d9-4c1c-9338-69ae457b59ca
3D модели
Текст за опис
Претходно составена група, приклучоци со прирабници PN 16. Претходно составена група од: - спречувач на повратен проток од серија 575; - Y-цедалка од серија 579; - рачни вентили за исклучување. Поврзување: DN 100 (EN 1092-1) PN 16. Среден температурен опсег: 0–65 °C. PN (номинален притисок): PN 10.
SCIP code
58c2d950-1bba-448b-b982-caa784c2adb0

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi