Seritë 662

Grup by-pass-ësh joqendrorë me konfigurim të fiksuar.

Shko te
662010.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Grup by-pass-ësh joqendrorë me konfigurim të fiksuar.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: -10–110 °C
Cilësimi fiks i presionit diferencial: 25 kPa

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Grup by-pass-ësh joqendrorë me konfigurim të fiksuar. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: -10–110 °C. Cilësimi fiks i presionit diferencial: 25 kPa.
SCIP code
f5584e99-d4e9-498b-a0fc-54b6a7939aa3

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Lëviz poshtë-lart