Серија 662

Асиметричен бајпас склоп со фиксна поставка.

Оди до
662010.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Асиметричен бајпас склоп со фиксна поставка.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: -10–110 °C
Фиксна поставка за диференцијален притисок: 25 kPa

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Асиметричен бајпас склоп со фиксна поставка. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: -10–110 °C. Фиксна поставка за диференцијален притисок: 25 kPa.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Врти