Seritë 689

Fluksometër.

Shko te
689010.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Fluksometër.

Të dhënat teknike

Gama e temperaturës mesatare: -20–90 °C
Klasa e saktësisë: Manometër temperature UNI 2,5

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Shkalla e manometrit të rrjedhës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fluksometër. Lidhjet: G 3/8" A (ISO 228-1) M. Gama e temperaturës mesatare: -20–90 °C. Klasa e saktësisë: Manometër temperature UNI 2,5. Shkalla e manometrit të rrjedhës: 0–10 m c.a..
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fluksometër. Lidhjet: G 3/8" A (ISO 228-1) M. Gama e temperaturës mesatare: -20–90 °C. Klasa e saktësisë: Manometër temperature UNI 2,5. Shkalla e manometrit të rrjedhës: 0–16 m c.a..
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fluksometër. Lidhjet: G 3/8" A (ISO 228-1) M. Gama e temperaturës mesatare: -20–90 °C. Klasa e saktësisë: Manometër temperature UNI 2,5. Shkalla e manometrit të rrjedhës: 0–25 m c.a..

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi