Серија 689

Мерач на проток.

Оди до
689010.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Мерач на проток.

Технички податоци

Среден температурен опсег: -20–90 °C
Класа на точност: Температурен мерач UNI 2.5

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Вага за мерачот на проток
3D модели
Текст за опис
Мерач на проток. Поврзување: G 3/8" A (ISO 228-1) M. Среден температурен опсег: -20–90 °C. Класа на точност: Температурен мерач UNI 2.5. Вага за мерачот на проток: 0–10 m c.a..
3D модели
Текст за опис
Мерач на проток. Поврзување: G 3/8" A (ISO 228-1) M. Среден температурен опсег: -20–90 °C. Класа на точност: Температурен мерач UNI 2.5. Вага за мерачот на проток: 0–16 m c.a..
3D модели
Текст за опис
Мерач на проток. Поврзување: G 3/8" A (ISO 228-1) M. Среден температурен опсег: -20–90 °C. Класа на точност: Температурен мерач UNI 2.5. Вага за мерачот на проток: 0–25 m c.a..

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi