Seritë 580

Fishek zbutës njëpërdorimësh.

Shko te
580902.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Fishek zbutës njëpërdorimësh.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 4 bar
Gama e temperaturës mesatare: 4–30 °C
Gama e temperaturës për ruajtjen në magazinë: 0–40 °C

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Shënim Shpejtësia nominale e rrjedhës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek zbutës njëpërdorimësh. Presioni maksimal i funksionimit: 4 bar. Gama e temperaturës mesatare: 4–30 °C. Gama e temperaturës për ruajtjen në magazinë: 0–40 °C. Shpejtësia nominale e rrjedhës: 2,7 l/min.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek zbutës njëpërdorimësh. Presioni maksimal i funksionimit: 4 bar. Gama e temperaturës mesatare: 4–30 °C. Gama e temperaturës për ruajtjen në magazinë: 0–40 °C. Shpejtësia nominale e rrjedhës: 4,5 l/min.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi