Серија 580

Кертриџ за омекнување за еднократна употреба.

Оди до
580902.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Кертриџ за омекнување за еднократна употреба.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 4 bar
Среден температурен опсег: 4–30 °C
Температурен опсег на складирање во складиште: 0–40 °C

Цртежи и спецификации

Број на дел Забелешка номинална брзина на проток
3D модели
Текст за опис
Кертриџ за омекнување за еднократна употреба. Максимален работен притисок: 4 bar. Среден температурен опсег: 4–30 °C. Температурен опсег на складирање во складиште: 0–40 °C. номинална брзина на проток: 2,7 l/min.
3D модели
Текст за опис
Кертриџ за омекнување за еднократна употреба. Максимален работен притисок: 4 bar. Среден температурен опсег: 4–30 °C. Температурен опсег на складирање во складиште: 0–40 °C. номинална брзина на проток: 4,5 l/min.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi