Seritë 539..H

Fishek rezervë për grupin e kombinuar për kontrollin e presionit.

Shko te
539005H.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Fishek rezervë për grupin e kombinuar për kontrollin e presionit.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek rezervë për grupin e kombinuar për kontrollin e presionit.
SCIP code
957237bb-bf79-45bc-b0a7-38ee27802a52

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi