Серија 539..H

Резервен кертриџ за комбинирана група за контрола на притисокот.

Оди до
539005H.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Резервен кертриџ за комбинирана група за контрола на притисокот.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Резервен кертриџ за комбинирана група за контрола на притисокот.
SCIP code
957237bb-bf79-45bc-b0a7-38ee27802a52

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi