Seritë 580

Fishek demineralizues njëpërdorimësh.

Shko te
580900.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Fishek demineralizues njëpërdorimësh.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 4 bar
Gama e temperaturës mesatare: 4–30 °C
Gama e temperaturës për ruajtjen në magazinë: 0–40 °C

Note

Nëse nuk nevojitet trajtim i plotë demineralizues (përçueshmëria e mbetur < 10 μS/cm), preferohet të përdoret koeficienti i përmasave për përçueshmëri të mbetur < 50 μS/cm.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Shënim Shpejtësia nominale e rrjedhës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek demineralizues njëpërdorimësh. Presioni maksimal i funksionimit: 4 bar. Gama e temperaturës mesatare: 4–30 °C. Gama e temperaturës për ruajtjen në magazinë: 0–40 °C. Shpejtësia nominale e rrjedhës: 2 l/min.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek demineralizues njëpërdorimësh. Presioni maksimal i funksionimit: 4 bar. Gama e temperaturës mesatare: 4–30 °C. Gama e temperaturës për ruajtjen në magazinë: 0–40 °C. Shpejtësia nominale e rrjedhës: 4 l/min.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi