Серија 580

Кертриџ за деминерализација за еднократна употреба.

Оди до
580900.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Кертриџ за деминерализација за еднократна употреба.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 4 bar
Среден температурен опсег: 4–30 °C
Температурен опсег на складирање во складиште: 0–40 °C

Note

Доколку не е потребен целосен третман со деминерализација (остаток на спроводливост < 10 μS/cm), се претпочита да се користи коефициентот на големина за преостаната спроводливост < 50 μS/cm.

Цртежи и спецификации

Број на дел Забелешка номинална брзина на проток
3D модели
Текст за опис
Кертриџ за деминерализација за еднократна употреба. Максимален работен притисок: 4 bar. Среден температурен опсег: 4–30 °C. Температурен опсег на складирање во складиште: 0–40 °C. номинална брзина на проток: 2 l/min.
3D модели
Текст за опис
Кертриџ за деминерализација за еднократна употреба. Максимален работен притисок: 4 bar. Среден температурен опсег: 4–30 °C. Температурен опсег на складирање во складиште: 0–40 °C. номинална брзина на проток: 4 l/min.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi