Seritë 161

Detektues i pikës së vesës.

Shko te
161004.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Detektues i pikës së vesës.

Të dhënat teknike

Gama e funksionimit (lagështia) UR: 30–100 %

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Detektues i pikës së vesës. Gama e funksionimit (lagështia) UR: 30–100 %.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi