Seritë 855

Detektor gazi, me sensor të integruar dhe dalje releje.

Shko te
855400.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Detektor gazi, me sensor të integruar dhe dalje releje.

Të dhënat teknike

Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC)
Klasa e mbrojtjes: IP 42

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Shënim
Modele 3D
Teksti i tenderit
Detektor gazi, me sensor të integruar dhe dalje releje. Lidhjet: Rp 1/2" (EN 10226-1) F. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Klasa e mbrojtjes: IP 42.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Detektor gazi, me sensor të integruar dhe dalje releje. Lidhjet: Rp 3/4" (EN 10226-1) F. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Klasa e mbrojtjes: IP 42.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Detektor gazi, me sensor të integruar dhe dalje releje. Lidhjet: Rp 1/2" (EN 10226-1) F. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Klasa e mbrojtjes: IP 42.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Detektor gazi, me sensor të integruar dhe dalje releje. Lidhjet: Rp 3/4" (EN 10226-1) F. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Klasa e mbrojtjes: IP 42.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi