Серија 855

Детектор за гас, со вграден сензор и преносен излез.

Оди до
855400.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Детектор за гас, со вграден сензор и преносен излез.

Технички податоци

Напојување со електрична енергија: 230V (AC)
Класа за заштита: IP 42

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Забелешка
3D модели
Текст за опис
Детектор за гас, со вграден сензор и преносен излез. Поврзување: Rp 1/2" (EN 10226-1) F. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). Класа за заштита: IP 42.
3D модели
Текст за опис
Детектор за гас, со вграден сензор и преносен излез. Поврзување: Rp 3/4" (EN 10226-1) F. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). Класа за заштита: IP 42.
3D модели
Текст за опис
Детектор за гас, со вграден сензор и преносен излез. Поврзување: Rp 1/2" (EN 10226-1) F. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). Класа за заштита: IP 42.
3D модели
Текст за опис
Детектор за гас, со вграден сензор и преносен излез. Поврзување: Rp 3/4" (EN 10226-1) F. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). Класа за заштита: IP 42.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi