Seritë 661

Derëz inspektimi me kornizë.

Shko te
placeholder_product.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Derëz inspektimi me kornizë.

Të dhënat teknike

Materialet: Fletë metalike e lyer

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Derëz inspektimi me kornizë. Materialet: Fletë metalike e lyer.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Derëz inspektimi me kornizë. Materialet: Fletë metalike e lyer.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Derëz inspektimi me kornizë. Materialet: Fletë metalike e lyer.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Derëz inspektimi me kornizë. Materialet: Fletë metalike e lyer.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi