Seritë 110

Bashkues.

Shko te
110060.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Bashkues.
Me rondele.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–40 °C

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja e manifoldit Lidhja e tubave
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bashkues. Me rondele. lidhja e manifoldit: 42 p.2,5 TR, hyrje. lidhja e tubave: R 3/4" (EN 10226-1) M, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–40 °C.
SCIP code
8ef754a3-bd50-4bc9-b66c-f64642a09d54
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bashkues. Me rondele. lidhja e manifoldit: 42 p.2,5 TR, hyrje. lidhja e tubave: R 1" (EN 10226-1) M, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–40 °C.
SCIP code
2b72d114-c4f6-4eb0-abdc-cba685ddce4f

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi