Серија 110

Спојка.

Оди до
110060.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Спојка.
Cо заптивка.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Среден температурен опсег: 0–40 °C

Цртежи и спецификации

Број на дел колекторска врска приклучоци за цевки
3D модели
Текст за опис
Спојка. Cо заптивка. колекторска врска: 42 p.2,5 TR, влезови. приклучоци за цевки: R 3/4" (EN 10226-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C.
SCIP code
8ef754a3-bd50-4bc9-b66c-f64642a09d54
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Спојка. Cо заптивка. колекторска врска: 42 p.2,5 TR, влезови. приклучоци за цевки: R 1" (EN 10226-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C.
SCIP code
2b72d114-c4f6-4eb0-abdc-cba685ddce4f

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi