Seritë 146

Aktuator rrotullues proporcional për valvulat e pavarura të kontrollit të presionit të serisë 146.

Shko te
146025.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Aktuator rrotullues proporcional për valvulat e pavarura të kontrollit të presionit të serisë 146.
Mbivendosje manuale.

Të dhënat teknike

Gama e temperaturës së ambientit: -30–50 °C
Sinjali i kontrollit: 2–10 V
Klasa e mbrojtjes: IP 54
Sinjali i reagimit: 2–10 V

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Përdorimi Furnizimi me energji elektrike
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Aktuator rrotullues proporcional për valvulat e pavarura të kontrollit të presionit të serisë 146. Mbivendosje manuale. Gama e temperaturës së ambientit: -30–50 °C. Furnizimi me energji elektrike: 24 V (AC) / (DC). Sinjali i kontrollit: 2–10 V. Klasa e mbrojtjes: IP 54. Sinjali i reagimit: 2–10 V.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi