Серија 146

Ротационен пропорционален активатор за независен контролен вентил за притисок за серија 146.

Оди до
146025.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Ротационен пропорционален активатор за независен контролен вентил за притисок за серија 146.
Рачно отфрлање.

Технички податоци

Опсег на амбиентална температура: -30–50 °C
Контролни сигнали: 2–10 V
Класа за заштита: IP 54
Сигнали за повратни информации: 2–10 V

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел Користете Напојување со електрична енергија
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Ротационен пропорционален активатор за независен контролен вентил за притисок за серија 146. Рачно отфрлање. Опсег на амбиентална температура: -30–50 °C. Напојување со електрична енергија: 24V (AC) / (DC). Контролни сигнали: 2–10 V. Класа за заштита: IP 54. Сигнали за повратни информации: 2–10 V.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi