Серија 146

Независен контролен вентил за притисок.

Оди до
146060.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Независен контролен вентил за притисок.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Среден температурен опсег: -10–120 °C
Максимален процент на гликол: 50 %
средно: раствори на гликол, техничка вода
Oпсег △ стр: 30–400 kPa
Материјал: леано железо

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување Работен опсег на брзина на проток
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Независен контролен вентил за притисок. поврзување: DN 65 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -10–120 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: раствори на гликол. Oпсег △ стр: 30–400 kPa. Работен опсег на брзина на проток: 6–26 m³/h. Материјал: леано железо.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Независен контролен вентил за притисок. поврзување: DN 80 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -10–120 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: техничка вода. Oпсег △ стр: 30–400 kPa. Работен опсег на брзина на проток: 8–36 m³/h. Материјал: леано железо.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Независен контролен вентил за притисок. поврзување: DN 100 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -10–120 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: техничка вода, раствори на гликол. Oпсег △ стр: 30–400 kPa. Работен опсег на брзина на проток: 16–82,5 m³/h. Материјал: леано железо.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Независен контролен вентил за притисок. поврзување: DN 125 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -10–120 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: техничка вода, раствори на гликол. Oпсег △ стр: 30–400 kPa. Работен опсег на брзина на проток: 20–125 m³/h. Материјал: леано железо.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Независен контролен вентил за притисок. поврзување: DN 150 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -10–120 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: техничка вода, раствори на гликол. Oпсег △ стр: 30–400 kPa. Работен опсег на брзина на проток: 27–160 m³/h. Материјал: леано железо.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi