Seritë 6450

Aktuator rezervë për valvula sferike zonale të motorizuara të serive 6452 dhe 6453.

Shko te
645002.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Aktuator rezervë për valvula sferike zonale të motorizuara të serive 6452 dhe 6453.

Certifikimet

CE
ENEC13

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Furnizimi me energji elektrike
Modele 3D
Teksti i tenderit
Aktuator rezervë për valvula sferike zonale të motorizuara të serive 6452 dhe 6453. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC).
Modele 3D
Teksti i tenderit
Aktuator rezervë për valvula sferike zonale të motorizuara të serive 6452 dhe 6453. Furnizimi me energji elektrike: 24 V (AC).

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi