Серија 6450

Резервен активатор за моторизирани топчести зонски вентили од сериите 6452 и 6453.

Оди до
645002.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Резервен активатор за моторизирани топчести зонски вентили од сериите 6452 и 6453.

Сертификати

CE
ENEC13

Цртежи и спецификации

Број на дел Напојување со електрична енергија
3D модели
Текст за опис
Резервен активатор за моторизирани топчести зонски вентили од сериите 6452 и 6453. Напојување со електрична енергија: 230V (AC).
3D модели
Текст за опис
Резервен активатор за моторизирани топчести зонски вентили од сериите 6452 и 6453. Напојување со електрична енергија: 24V (AC).

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi