Seritë 382

Aksesor me dado prixhoniere 23 p. 1,5.

Shko te
382000.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Aksesor me dado prixhoniere 23 p. 1,5.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C
Lustër: krom

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës NË lidhje JO NË lidhje
Modele 3D
Teksti i tenderit
Aksesor me dado prixhoniere 23 p. 1,5. NË lidhje: 23 p.1,5 M, Dado e kapur, Lidhja për rakorderat Caleffi. JO NË lidhje: 23 p.1,5 F, Dado e kapur. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom.
SCIP code
893e4eee-5fd6-45fc-8e4c-cfdc3012c265

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi