Серија 382

Монтирање со 23 стр. 1,5 заробена заптивка.

Оди до
382000.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Монтирање со 23 стр. 1,5 заробена заптивка.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C
Завршница: хроматска

Цртежи и спецификации

Број на дел Во врска OUT конекција
3D модели
Текст за опис
Монтирање со 23 стр. 1,5 заробена заптивка. Во врска: 23 p.1,5 M, заробен орев, Приклучок за фитинзи Caleffi. OUT конекција: 23 p.1,5 F, заробен орев. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска.
SCIP code
893e4eee-5fd6-45fc-8e4c-cfdc3012c265

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi