Seritë 675

Adaptor bashkues me kapëse.

Shko te
675850.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Adaptor bashkues me kapëse.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Adaptor bashkues me kapëse. Lidhjet: Ga 3/4" (ISO 228-1) M. Lidhjet: Ø 18.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi