Серија 675

Адаптер спојница со клип.

Оди до
675850.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Адаптер спојница со клип.

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Адаптер спојница со клип. Поврзување: Ga 3/4" (ISO 228-1) M. Поврзување: Ø 18.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi