Seritë 391

Çift valvulash sferike mbyllëse me guarnicion unazor.

Shko te
391066.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Çift valvulash sferike mbyllëse me guarnicion unazor.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Çift valvulash sferike mbyllëse me guarnicion unazor. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F, hyrje, bashkimi. Lidhjet: G 1" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, bashkimi. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C.
SCIP code
45eb27b5-ef36-420e-b733-0837c450293c

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi