Серија 391

Пар топчести вентили за исклучување со заптивка со О-прстен.

Оди до
391066.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Пар топчести вентили за исклучување со заптивка со О-прстен.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Пар топчести вентили за исклучување со заптивка со О-прстен. поврзување: G 1" (ISO 228-1) F, влезови, синдикатот. поврзување: G 1" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, синдикатот. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi