Seritë 658

Çift kapësesh për montimin e kolektorëve shpërndarës të serive 592, 350 dhe 351.

Shko te
658000.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Çift kapësesh për montimin e kolektorëve shpërndarës të serive 592, 350 dhe 351.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Çift kapësesh për montimin e kolektorëve shpërndarës të serive 592, 350 dhe 351.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi