Seritë 161

Çelës presioni me kunj të lidhur paraprakisht.

Shko te
161003.png
161003_bol~-~page-1.png
161003.png
161003_bol~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Çelës presioni me kunj të lidhur paraprakisht.

Të dhënat teknike

Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C
Gama e rregullimit të presionit: 0,5–10 bar
Gjatësia e kabullit të furnizimit: 1 m

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Çelës presioni me kunj të lidhur paraprakisht. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Gama e rregullimit të presionit: 0,5–10 bar. Gjatësia e kabullit të furnizimit: 1 m.
SCIP code
f322967d-c35a-4f89-89bd-4bb808c8bc59

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi