Серија 161

Прекинувач за притисок со претходно поврзана игла.

Оди до
161003.png
161003_bol~-~page-1.png
161003.png
161003_bol~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Прекинувач за притисок со претходно поврзана игла.

Технички податоци

Среден температурен опсег: 5–100 °C
Опсег на прилагодување на притисокот: 0,5–10 bar
Должина на напојниот кабел: 1 m

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Прекинувач за притисок со претходно поврзана игла. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 0,5–10 bar. Должина на напојниот кабел: 1 m.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi