220

Valvul termostatike radiatori këndore për gypa prej çeliku.

Përshkrimi: 

Valvul termostatike radiatori këndore e shndërrueshme dhe e përshtatshme për koka kontrolli termostatik (radiatorë)
E kromuar.
Për gypa prej çeliku (për gypa bakri të serisë 441).
Presioni maximal i punës: 10 bar.
Tmin÷Tmax: 5÷100°C

Shkarkime

  • Dokumentacioni teknik

Aprovuar: 

  • E028

Drawings: 

Kodi

 

Kvs (m3/h) t.o.

Paketë

Pako

220302

3/8"

2,29

1

20

220402

1/2"

2,39

1

20

220500

3/4" pa guarnicion prej gome

3,19

1

20

Produkte të ngjashme