224

Valvul termostatike radiatori e kthyer për gypa çeliku (dhe për gypa bakri të serisë 441).

Përshkrimi: 

Valvul termostatike radiatori e kthyer, e shndërrueshme dhe e përshtatshme për koka kontrolli termostatik (radiatorë)
E kromuar.
Për gypa çeliku (dhe për gypa bakri të serisë 441).
Presioni maximal i punës: 10 bar.
Tmin÷Tmax: 5÷100°C

* SHVK-ja: Shkalla e rrjedhjes për valvulën e pajisur me kokë
kontrollit termostatik në pozicionin e hapjes maksimale

Shkarkime

  • Dokumentacioni teknik

Aprovuar: 

  • E028

Drawings: 

BIM model

Kodi

Radiator connection

Kvs* (m3/h)

Paketë

Pako

224302

3/8"

0,93

1

20

224402

1/2"

1,39

1

20

Produkte të ngjashme