223

Valvul termostatike radiatori e drejtë për gypa bakri dhe plastikë.

Përshkrimi: 

Valvul termostatike radiatori e drejtë e shndërrueshme dhe e përshtatshme për koka kontrolli termostatik (radiatorë)
E kromuar.
Për gypa prej bakrim një dhe shumështresor plastikë.
Presioni maximal i punës: 10 bar.
Tmin÷Tmax: 5÷100°C

* SHVK-ja: Shkalla e rrjedhjes për valvulën e pajisur me kokë
kontrollit termostatik në pozicionin e hapjes maksimale

Shkarkime

Aprovuar: 

  • E028

Drawings: 

Kodi

Radiator connection

Pipe connection

Kvs* (m3/h)

Paketë

Pako

223402

1/2"

23 p.1,5

1,52

1

20

Produkte të ngjashme