225

Valvul termostatike dykëndore për gypa çeliku (dhe për gypa bakri të serisë 441). Version i anës së majtë.

Përshkrimi: 

Valvul dykëndore e përshtatshme për koka kontrolli termostatik (radiatorë) dhe aktivues termoelektrikë
Version i anës së majtë. E kromuar.
Për gypa çeliku (dhe për gypa bakri të serisë 441)
Presioni maximal i punës: 10 bar.
Tmin÷Tmax: 5÷100°C.

* SHVK-ja: Shkalla e rrjedhjes për valvulën e pajisur me kokë
kontrollit termostatik në pozicionin e hapjes maksimale

Shkarkime

  • Dokumentacioni teknik

Aprovuar: 

  • E028

Drawings: 

Kodi

Radiator connection

Kvs* (m3/h)

Paketë

Pako

225322

3/8"

0,96

1

20

225422

1/2"

1,40

1

20

Produkte të ngjashme