402

Valvul radiatori e drejtë termorregulluese për gypa çeliku.

Përshkrimi: 

Valvul e drejtë e përshtatshme për koka kontrolli termostatik
(radiatorë) dhe aktivues termoelektrikë.
E kromuar.
Për gypa çeliku.
Presioni maximal i punës: 10 bar.
Tmin÷Tmax: 5÷100°C.

 

Shkarkime

  • Dokumentacioni teknik

Drawings: 

Kodi

 

Kv (m3/h)

Paketë

Pako

402302

3/8"

1,35

10

50

402402

1/2"

1,79

10

50

402500

3/4" pa guarnicion prej gome

2,58

5

25

402603

1" pa guarnicion prej gome

4,43

5

25

Produkte të ngjashme