5217

Valvul përzierëse termorregulluese i rregullueshëm me dorezë

Përshkrimi: 

Valvul përzierëse termorregulluese i rregullueshëm me dorezë.
Me valvula jokthyese dhe filtra.
Me një mekanizëm termik të saktë.
Me mbrojtje kundra djegieve.
Prej tunxhi, i kromuar, parandalon
lëshimin e zinkut. I kromuar.
I përshtatet normativave NF 079, Doc. 8
pmax i punës: 10 bar.
Temp.max hyrëse: 85°C.

Shkarkime

Kodi

 

Temperature adjustment

Kv (m³/h)

Ambalazhi

Paketimi

521714

1/2"

30÷50°C

1,50

1

10

521713

3/4"

30÷50°C

1,85

1

10

Produkte të ngjashme