519

Valvul diferenciale by-pass

Përshkrimi: 

Valvul diferenciale by-pass për njësitë e serive 165, 166 dhe 167.
Tmax punues: 10 bar.
Temp. max punuese: 100°C.

Shkarkime

Vizatime:

Codice

Conf.

Imballo

519006

1

-

 

Produkte të ngjashme