342

Valvul bllokuese këndore për gypa bakri dhe plastikë.

Përshkrimi: 

Valvul bllokuese këndore.
E kromuar.
Për gypa bakri, një dhe shumështresor plastikë.
Presioni maksimal i punës: 10 bar.
Tmin÷Tmax: 5÷100°C.

 

 

Shkarkime

  • Dokumentacioni teknik

Drawings: 

BIM model

Kodi

Radiator connection

Pipe connection

Kv (m3/h) t.a.

Paketë

Pako

342302

3/8"

23 p.1,5

2,42

10

50

342402

1/2"

23 p.1,5

3,99

10

50

342452

1/2"

3/4"

3,99

10

50

Produkte të ngjashme