Серија 342

Вентил за заклучување. Под агол.

Оди до
342402.png
342302_dim~-~page-1.png
342402.png
342302_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Вентил за заклучување. Под агол.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C
Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел приклучоци за цевки поврзување на радијаторот Kvs
3D модели
Текст за опис
Вентил за заклучување. Под агол. приклучоци за цевки: 23 p. 1,5, влезови, аголна врска, Приклучок за фитинзи Caleffi. поврзување на радијаторот: G 3/8" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, аголна врска. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kvs: 2,42 m³/h. Материјал: месинг.
3D модели
Текст за опис
Вентил за заклучување. Под агол. приклучоци за цевки: 23 p. 1,5, влезови, аголна врска, Приклучок за фитинзи Caleffi. поврзување на радијаторот: G 1/2" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, аголна врска. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kvs: 3,99 m³/h. Материјал: месинг.
3D модели
Текст за опис
Вентил за заклучување. Под агол. приклучоци за цевки: G 3/4" A (ISO 228-1) M, влезови, аголна врска, Приклучок за фитинзи Caleffi. поврзување на радијаторот: G 1/2" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, аголна врска. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kvs: 3,99 m³/h. Материјал: месинг.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi