343

Valvul bllokuese e drejtë për gypa bakri dhe plastikë.

Përshkrimi: 

Valvul bllokuese e drejtë.
E kromuar.
Për gypa bakri, një dhe shumështresor plastikë.
Presioni maksimal i punës: 10 bar.
Tmin÷Tmax: 5÷100°C.

Shkarkime

  • Dokumentacioni teknik

Drawings: 

BIM model

Kodi

Radiator connection

Pipe  connection

Kv (m³/h) fully open

Paketë

Pako

343302

3/8"

23 p.1,5

1,32

10

50

343402

1/2"

23 p.1,5

2,17

10

50

Produkte të ngjashme