347...S1

Unazë lidhëse presioni

Përshkrimi: 

Unazë lidhëse mekanike për gypa bakri të butë e të fortë, bronzi, hekuri dhe çeliku të pandryshkshëm.
Me guarnicion Z O-Ring.
për shpërndarës të serisë 668...S1.
Tmax punues: 10 bar.
Temp. min÷Temp. max: -25÷120°C

Shkarkime

Kodi

 

Cope

Kutia

347512S1

3/4” - Ø 12

1

50

347514S1

3/4” - Ø 14

1

50