6450

Servomotor rezervë për valvula rrumbullake zonale.

Përshkrimi: 

Servomotor rezervë për valvula rrumbullake zonale të serive 6452 dhe 6453.
Ushqyesi: 230 V (ac) ose 24 V (ac).

Shkarkime

Aprovuar: 

  • CE
  • ENEC13

Kodi

Tensioni i ushqimit (V)

Paketë

Pako

645002

230

1

10

645004

24

1

10

 

Produkte të ngjashme