7949

Kuti me integrim për SATK50

Përshkrimi: 

Kuti me integrim për SATK50
e pajisur me:
- kuti mbajtëse që integrohet
me fletë metalike të lyera
për pjesën e brendshme
RAL 9010 me këmbëz dhe
mbyllje;
- valvula mbyllëse e sferës
me skaje 3/4” M.

Shkarkime

Vizatime:

Kodi

Përmasat l x h x p (mm)

794950

600 x 700 x 120

794950 004 600 X 700 pllakë fundore me valvula