165

Grykë lidhëse

Përshkrimi: 

Grykë lidhëse femër me qafë e lëvizshme me guarnicion për seritë 165, 166 dhe 167.

Shkarkime

Vizatime:

Kodi

 

Cope

Kutia

165002

1 1/2" F x 1” F

1

-

 

Produkte të ngjashme