Seritë 936

Zgjatues për lidhjen midis rekorderisë këndore të serisë 933 dhe valvulës së radiatorit.

Shko te
936400.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Zgjatues për lidhjen midis rekorderisë këndore të serisë 933 dhe valvulës së radiatorit.

Të dhënat teknike

Lustër: krom
Gjatësia: 200 mm

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Zgjatues për lidhjen midis rekorderisë këndore të serisë 933 dhe valvulës së radiatorit. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M, hyrje. Lidhjet: Ø 16, dalje fundore. Lustër: krom. Gjatësia: 200 mm.
SCIP code
f322967d-c35a-4f89-89bd-4bb808c8bc59

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi