Серија 936

Продолжение за спојката помеѓу лактниот приклчуок од серија 933 и вентилот на радијаторот.

Оди до
936400.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Продолжение за спојката помеѓу лактниот приклчуок од серија 933 и вентилот на радијаторот.

Технички податоци

Завршница: хроматска
Должина: 200 mm

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Продолжение за спојката помеѓу лактниот приклчуок од серија 933 и вентилот на радијаторот. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M, влезови. Поврзување: Ø 16, крајниот излез. Завршница: хроматска. Должина: 200 mm.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi