Xhepa sonde rezervë.

Shko te
F0001592.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Xhepa sonde rezervë.
Për njësitë e serisë 167.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Xhepa sonde rezervë. Për njësitë e serisë 167.
SCIP code
cc0bbdd0-41cc-427a-b0b4-a7ff701400eb

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi