Резервни џебови за сонда.

Оди до
F0001592.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Резервни џебови за сонда.
За единици од серија 167.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Резервни џебови за сонда. За единици од серија 167.
SCIP code
cc0bbdd0-41cc-427a-b0b4-a7ff701400eb

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi