Xhep.

Shko te
placeholder_product.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Xhep.
1/8" Ø6 mm, për sondën Pt1000 L 20 mm.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Shënim
Modele 3D
Teksti i tenderit
Xhep. 1/8" Ø6 mm, për sondën Pt1000 L 20 mm. Lidhjet: Ga 1/8" (ISO 228-1) M.
SCIP code
23aa69c3-d09f-4b87-9076-1cc4b6d3a4c6

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi